Nieuws, media en publicaties

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in het elektronisch en digitale communicatiedomein. Bekijk nieuws, jaarberichten, publicaties of neem contact op met persvoorlichting.

Nieuws

Bekijk het laatste nieuws van Agentschap Telecom in het nieuwsoverzicht. U kunt zich abonneren op de RSS-feed voor nieuwsberichten.

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief Ontwikkelingen in de ether. Deze bevat trends in telecom en achtergrondartikelen over ons vakgebied. Hij komt drie keer per jaar uit. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief.

Bekijk de laatste magazines:

  • Editie 1 van 2017, over vertrouwensdiensten, digitale radio en radioapparatuur op het water
  • Editie 2 van 2017, over netwerkrepeaters, een kijkje achter de schermen bij live-sportuitzendingen en hercontroles bij meet- of weeginstrumenten
  • Editie 3 van 2017, over meer ruimte voor experimenten voor radiozendamateurs, professioneel gebruik van wifi, en lifi - het nieuwe wifi

Jaarberichten

Elk jaar brengt Agentschap Telecom de Staat van de Ether uit, het jaarbericht op het gebied van onder meer telecommunicatie.

Bekijk de laatste jaarberichten:

Publicaties

Informatie voor de pers

Wilt u meer informatie over het agentschap, bijvoorbeeld voor een artikel of een uitzending? Neem contact op met de afdeling persvoorlichting van Agentschap Telecom.