Nieuws, media en publicaties

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in het elektronisch en digitale communicatiedomein. Bekijk nieuws, jaarberichten, documenten of neem contact op met persvoorlichting.

Nieuws

Bekijk het laatste nieuws van Agentschap Telecom in het nieuwsoverzicht. U kunt zich abonneren op de RSS-feed voor nieuwsberichten.

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief Ontwikkelingen in de ether. Deze bevat trends in telecom en achtergrondartikelen over ons vakgebied. Hij komt drie keer per jaar uit. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief. Bekijk onze laatste nieuwsbrieven vanuit de kiosk.

Social media

Volg onze social kanalen en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied telecommunicatie. Ook delen we vacatures, evenementen of handige tips via onze social media.

Twitter

Instagram

LinkedIn

Jaarberichten

Elk jaar brengt Agentschap Telecom de Staat van de Ether uit, het jaarverslag op het gebied van onder meer telecommunicatie.

Bekijk de laatste jaarberichten:

Jaarplan Toezicht

Bekijk de prioriteiten voor de toezichtsdomeinen van Agentschap Telecom in het Jaarplan Toezicht 2020.

Publicaties

Informatie voor de pers

Wilt u meer informatie over het agentschap, bijvoorbeeld voor een artikel of een uitzending? Neem contact op met de afdeling persvoorlichting van Agentschap Telecom.