Online rondetafel

Doe mee aan de online rondetafels

Hoe krijg ik digitale continuïteit op de directieagenda?
Digitale verbindingen zijn zo vanzelfsprekend als water uit de kraan, totdat het misgaat. 'De cloud' ligt eruit, de stroom valt uit of je bedrijfsdata is gegijzeld. Jij weet dat je er iets mee moet, maar hoe zet je digitale continuïteit op de agenda bij jouw directie? Wat is een goede strategie om bij bestuurders tijd en geld vrij te maken voor digitale continuïteit en weerbaarheid binnen jouw organisatie? Deel jouw ervaringen en ga in gesprek met onze gastsprekers van De Haagse Hogeschool en Royal Schiphol Group. Meld je aan via info@agentschaptelecom.nl.

Donderdag 24 juni 15:00 tot 16:30 uur
Er komen twee gastsprekers. Beide verhalen bestaan uit 10 minuten presentatie. Na elk deel is er 10 minuten interactie met de deelnemers.
    
Programma

 • Introductie door Agentschap Telecom
 • Marcel Spruit, Lector Cyber Security and Safety, De Haagse Hogeschool 
  • Deel 1: digitale continuïteit op de directieagenda, waar gaat het mis?
  • Interactie en inbreng deelnemers
  • Deel 2: valkuilen herkennen en vermijden
  • Interactieve conclusie
 • Lennert l'Amie, CISO, Royal Schiphol Group
  • Deel 1: hoe is digitale continuïteit bij Schiphol?
  • Interactie en inbreng deelnemers
  • Deel 2: do’s en don’ts om de directie te overtuigen
  • Interactieve conclusie

Na 16:30 uur is er de mogelijkheid om online door te praten en te netwerken via Wonder.me. De link hiervoor krijg je tijdens de online rondetafel.

Hoe kan ik deelnemen?
De online rondetafel vindt plaats via MS Teams. Meld je aan door een mail te sturen naar info@agentschaptelecom.nl. Deelname is kosteloos. Deelname aan een rondetafel is de ideale mogelijkheid om te horen hoe andere organisaties omgaan met digitale continuïteit en weerbaarheid. Voor optimale interactie houden we het aantal deelnemers beperkt. Opgeven kan tot uiterlijk 22 juni.

Voor wie?
Managers, adviseurs en beleidsmedewerkers verantwoordelijk voor digitalisering, bedrijfscontinuïteit of continuïteit van dienstverlening. Managers facilitaire dienstverlening, telecommunicatiediensten, informatiebeveiliging, ICT en (proces)automatisering. Senior medewerkers uit lijnafdelingen, verantwoordelijk voor de continuïteit van diensten. Strategisch adviseurs van directie of bestuur.

Over de gastsprekers

 • Dr. Marcel Spruit (Lector Cyber Security and Safety) heeft een jarenlange ervaring in informatiebeveiliging en cyber security. Hij is verantwoordelijk voor onderzoek op het gebied van cyber security en het ontwikkelen van onderwijs op dit gebied. Hij geeft advies op organisatorisch terrein, met name op de onderwerpen informatiebeveiliging en cyber security. Tevens voert hij audits, second opinions en beveiligingsonderzoeken uit. 
 • Lennert l'Amie (CISO, Royal Schiphol Group) heeft als leidinggevende ruime ervaring op het snijvlak van technologie en business. Na verschillende rollen bij start-ups in de Telecom, een functie als senior Product Manager Networking & Security bij Schiphol Telematics is Lennert sinds 2019 actief binnen de Schiphol Groep. Als CISO is hij sinds begin 2021 verantwoordelijk voor de strategische inzet van IT en Data binnen de Royal Schiphol Group.

Rondetafels ‘Opstap naar weerbaarheid’
Als vervolg op ons symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’ organiseert Agentschap Telecom regelmatig online rondetafels. De onderwerpkeuze halen we uit ons netwerk. De rondetafels van afgelopen najaar gingen over het risico op uitval van digitale systemen binnen ketens van leveranciers en gebruikers. Bekijk de vijf inzichten.

Agentschap Telecom wil het komende jaar meer online rondetafels organiseren. De vorm en onderwerpen bepalen we graag samen met jou. Heb je vragen of ideeën, neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven? Volg ons dan op: