Demosessie risicoanalyse digitale continuïteit

De energietransitie is een mooie ontwikkeling maar brengt ook nieuwe (cyber)risico’s, kwetsbaarheden en dreigingen met zich mee. Hoe kunnen organisaties zich voorbereiden op deze nieuwe (cyber)risico's? En welke gevolgen kan dit hebben bij verstoring of uitval van deze digitale- en energievoorzieningen.

Sprekers

Inhoud

In deze demosessie maken wij zichtbaar welke stappen een hacker maakt om een digitale kwetsbaarheid te misbruiken en wat zijn de gevolgen daarvan. Maar nog belangrijker tijdens dit webinar: samen met u als deelnemer laten wij zien hoe je als organisatie digitale kwetsbaarheden onderzoekt en weerbaarheid verbetert. Hiervoor gebruiken wij het Vijfstappenplan van Agentschap Telecom.

Online vervolg

Na afloop van het studio gedeelte van de webinar gaat de kennisuitwisseling online en interactief verder. U bent hierbij van harte uitgenodigd. In deze online omgeving kunt u verder praten, discussiëren en vragen stellen over de onderwerpen. De sprekers van de voorgaande webinar zijn hierbij ook aanwezig. Daarnaast is dit platform dé plek om informeel te netwerken en andere vakgenoten online te ontmoeten.

Tijdstip

15.00 – 15.45