Over het symposium

Digitalisering verandert de manier waarop we werken. Het creëert kansen. Ontwikkelingen als Internet of Things (IoT) en 5G kunnen uw belangrijkste processen verbeteren, uw productiviteit verhogen en helpen om nieuwe markten aan te boren. Maar wat is de impact op uw organisatie als telecom uitvalt?

Kansen benutten met aandacht voor digitale veiligheid

Tijdens het symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’ op donderdag 7 november 2019 lieten we deelnemers met een andere bril kijken naar digitale innovaties. Men kreeg nieuwe inzichten, antwoorden en praktische tips.

Het symposium stond in het teken van continuïteit en digitale weerbaarheid. Samen met deelnemers onderzochten we hoe we kansen kunnen benutten in de digitale samenleving zonder de digitale bedreigingen en digitale veiligheid uit het oog te verliezen.

Het veelzijdige programma bestond uit een ochtendprogramma met keynotesprekers die deelnemers vanuit de praktijk meenamen in de mogelijkheden van de digitale ontwikkelingen. ’s Middags konden deelnemers een programma op maat maken door te kiezen uit een aantal parallelsessies.

De volgende onderwerpen stonden centraal:

  • 5G en het Internet of Things
  • Cyberdreigingen en digitale weerbaarheid
  • Nieuwe kansen en bedreigingen voor bedrijfscontinuïteit

Voor wie?

Het symposium richtte zich op managers en senior specialisten die verantwoordelijk zijn voor:

  • bedrijfscontinuïteit of continuïteit van dienstverlening
  • facilitaire dienstverlening, telecommunicatiediensten, informatiebeveiliging en automatisering.

Deelname aan het symposium is kosteloos.

Partners

Het programma is mede tot stand gekomen in samenwerking met het Digital Trust Center en de directie Digitale Economie van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Meer lezen?

Bekijk hier het programma