Online netwerken

Na afloop van ieder webinar tijdens het symposium Opstap naar weerbaarheid gaan we online netwerken. Iedereen kan na de uitzending op een link klikken waarna hij of zij in de online omgeving terecht komt. Deze omgeving is in Wonder.me. U kunt nu al een kijkje nemen in onze online omgeving via deze link naar Wonder.me.

Hieronder leest u hoe Wonder.me werkt, waar u rekening mee moet houden en hoe u eenvoudig in de online omgeving komt.

Hoe werkt het?

Wonder.me is een online platform waarmee u in contact komt met sprekers en deelnemers van het webinar dat u gevolgd heeft. In deze online ruimte beweegt u zich met de toetsenbordpijltjes of door uw muis te slepen en ingedrukt te houden. Komt u dichtbij andere personen dan maakt u automatisch contact met hem of haar. Hebben beide netwerkers hun camera  aanstaan dan kunt u elkaar ook zien. U kunt het gesprek met elkaar beginnen. Net als gewoon netwerken.

In de ‘symposium’ ruimte ziet u op de ‘netwerkvloer’ van Wonder.me 4 blokken. Eén voor iedere spreker en een algemene netwerkruimte.

Enkele opmerkingen vooraf:

  • Wonder.me werkt alleen in Google Chrome of Microsoft Edge. Gebruik daarom deze browsers als u deelneemt.
  • Wonder.me werkt volgens de General Data Protection Regulation (GDPR). Dit is een Europese verordening die de regels voor de verwerking van persoonsgegevens door particuliere bedrijven en overheidsinstanties in de hele Europese Unie standaardiseert.

  • Een account aanmaken is niet nodig. Er wordt niet gevraagd om contactgegevens. 

  • Wonder.me werkt niet vanaf mobiele apparaten. Gebruik dus uw laptop/computer.

  • Wonder.me werkt slecht in de cloud.

  • U kunt met maximaal 15 mensen in een cirkel/netwerkruimte.

  • Als de volgende webinar begint dan informeren wij u daarover in Wonder.me. U kunt dan naar het volgende webinar. Blijf gerust netwerken als u dat wilt.
  • Er zijn Agentschap Telecom hosts aanwezig. Zij helpen u met problemen en/of vragen. Deze hosts herkent u aan de donkerblauwe rand om de profielfoto en aan de naam.
  • Het is niet mogelijk uw achtergrond te vervagen of een andere afbeelding te plaatsen.
  • Na afloop van het symposium stuurt Agentschap Telecom een mail naar Wonder.me met het verzoek alle gegevens van de sessie te wissen.

Meedoen

Klik op de link die u na het studio deel van het webinar ziet.

Nu alles is ingesteld beland u in de online ruimte waar u verschillende themablokken kan vinden voor elke spreker en een algemene netwerkruimte.

Veel plezier!