Symposium Opstap naar weerbaarheid

De digitale transitie van de maatschappij zit in een stroomversnelling. 5G, Internet of Things en Artifical Intelligence verandert hoe we als organisaties met elkaar omgaan en hoe we processen vormgeven en beveiligen.

Ook de coronacrisis dwingt ons na te denken over andere manieren van samenwerken. Bedrijven en instellingen vormen digitale ketens, om samenwerking tussen processen en personen te optimaliseren. Wat betekent dat voor bedrijfscontinuïteit? Leidt de groeiende afhankelijkheid van telecommunicatie niet tot nieuwe en onbekende kwetsbaarheden?

Digitale transitie: samenwerken in de keten

Het online symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’ staat dit jaar geheel in het teken van digitale kansen en risico’s in de keten. Thema’s als gedeelde infrastructuur, cyberveilige apparatuur en databeheer staan centraal. We spitsen het toe op de glastuinbouw met concrete voorbeelden uit de praktijk die tegelijk toepasbaar zullen zijn op andere branches. Kortom, hoe pakt de digitale transitie uit voor uw organisatie in samenwerking met anderen? En hoe kan de overheid hierin faciliteren?

Tijdens het online symposium krijgt u nieuwe inzichten, antwoorden en praktische tips waarmee u gelijk aan de slag kunt. Op dit moment zijn we druk bezig een veelzijdig programma voor u samen te stellen met inspirerende verhalen.

Voor wie?

Het online symposium richt zich op:

  • Managers en senior specialisten die verantwoordelijk zijn voor:
    • digitalisering, bedrijfscontinuïteit of continuïteit van dienstverlening
    • facilitaire dienstverlening, telecommunicatiediensten, informatiebeveiliging, ICT en procesautomatisering
  • Adviesbureaus op het gebied van digitalisering en continuïteit
  • Brancheorganisaties
  • Telecom- en ICT-dienstverleners

Deelname is gratis.

Geïnteresseerd?

U kunt zich hier inschrijven voor het online symposium.

Meer lezen?

Bekijk eerdere edities van het symposium

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven? Volg ons dan op:

Social media

Praat met ons mee!
#Opstap2020

Banner save the date symposium