Publieke sleutel Multibandveiling

Voor het versleutelen van uw berichten aan Agentschap Telecom, gebruikt u de publieke sleutel van Agentschap Telecom. Dat bestand vindt u hier. 

Met deze code kunt u als melder verifiëren of de sleutel authentiek is (digitale vingerafdruk):

3F99632111BDF7FFA2C681F55551DBC6B19B1645

Dit bestand dient omgezet te worden van tekst format naar het GPG key format door de tekst te openen in bijvoorbeeld wordpad en dan met “opslaan als” te bewaren met de extensie .asc. Daarna is deze file in te lezen in GPG. 

Om de vertrouwelijkheid van de correspondentie te waarborgen, biedt Agentschap Telecom u de mogelijkheid uw e-mail te versleutelen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de opensource software GPG4win (te downloaden via gpg4win.org) voor het versturen en ontvangen van versleutelde e-mails. De versleuteling vindt plaats met behulp van private en publieke beveiligingssleutels. Voor het versleutelen van uw berichten aan Agentschap Telecom gebruikt u de publieke sleutel van Agentschap Telecom. Wilt u ook versleutelde berichten terug ontvangen, dan verzoekt Agentschap Telecom u om dat aan te geven en uw publieke sleutel aan Agentschap Telecom te verstrekken. Tijdens de uitvoering van de veiling zal Agentschap Telecom van deze beveiligde manier van e-mailen gebruik maken. Wanneer u een aanvraag indient, moet u daarbij ook uw publieke sleutel verstrekken. U kunt uw publieke sleutel aanleveren via multibandveiling@agentschaptelecom.nl