Een vraag stellen

Heeft u een vraag of opmerking? Gebruik het contactformulier. U ontvangt een reactie binnen 10 werkdagen.  Voor schriftelijk contact vindt u ons postadres hieronder.

Contactformulier Agentschap Telecom

U ontvangt op dit adres een e-mail bevestiging.

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Agentschap Telecom gebruikt uw persoonsgegevens om uw vraag te beantwoorden of uw melding te behandelen. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, tenzij dit voor toezichts- of opsporingstaken noodzakelijk is.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Agentschap Telecom gebruikt uw gegevens omdat dit noodzakelijk is om uw melding te kunnen behandelen of uw vraag te kunnen beantwoorden.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Agentschap Telecom gebruikt uw gegevens om uw vraag te beantwoorden of uw melding te behandelen. Uw vraag of melding wordt enkel door onze eigen medewerkers beantwoord. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, tenzij dit voor toezichts- of opsporingstaken noodzakelijk is.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Agentschap Telecom bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *

Het is niet mogelijk om via het contactformulier bijlagen mee te sturen met uw vraag. Uw bijlagen kunt u e-mailen naar info@agentschaptelecom.nl.
 

Telefoon

U kunt ons ook bellen via 050 - 587 74 44. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Postadres Agentschap Telecom

Schrijft u liever een brief? Ons postadres is:
Agentschap Telecom
Postbus 450
9700 AL  Groningen

Overig contact

Wilt u een melding doen, bent u van de pers of wilt u een verzoek indienen voor de Wet open overheid? Bekijk dan de contactpagina.