Agentschap Telecom

Trends in beeld: de ECD-radar

Technologische ontwikkelingen gaan snel in de wereld van de telecommunicatie. Als agentschap brengen we regelmatig in beeld welke trends we als organisatie waarnemen op het gebied van Technologie, Media en Telecommunicatie (TMT). Deze trends worden weergegeven in de ECD-radar.

De ECD-radar geeft een voorspelling van trends die op ons werkterrein (gaan) spelen. Deze trends zijn geplaatst in de tijd en per trend wordt de relevantie voor het werk van het agentschap aangegeven. De EDC-radar levert hiermee waardevolle input voor ons werk op. Met behulp van dit instrument bepalen we jaarlijks op welke ontwikkelingen we extra inzetten en welke onderzoeken we in de nabije toekomst gaan uitvoeren.

Mogelijk is de ECD-radar ook voor u een interessant instrument. De gevonden trends kunnen namelijk ook voor u van belang zijn.

Tot nu toe werd de ECD-radar vooral intern gebruikt. In de toekomst willen we de uitkomsten ook bespreken met onze externe stakeholders.

Let op: Om de interactieve versie van de ECD-radar te openen hebt u een pdf reader nodig (bijvoorbeeld Acrobat Reader).

Open hier de ECD-radar
Elk gekleurd vlakje komt overeen met een trend of ontwikkeling, door erop te klikken kunt u ze openen en sluiten. De betekenis van de gebruikte vormen en kleuren wordt toegelicht in de onderste balk van de ECD-radar.

Reageren?

Wilt u reageren op de ECD-radar of hebt u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Er is ook een Engelse versie van de ECD-radar.