Meld u aan voor ons symposium!

Op 9 december organiseert Agentschap Telecom de vierde editie van ‘Opstap naar weerbaarheid’. Net als de vorige versie vindt het symposium online plaats.

In vijf verschillende webinars praten we u graag bij over de relatie tussen de energietransitie en digitalisering. En u ons! Want naast een veelzijdig programma met inspirerende sprekers, heeft het symposium ook zeer interessante gasten! Inmiddels hebben zich namelijk al meer dan driehonderd deskundigen, vakspecialisten en andere betrokkenen aangemeld. Na afloop van de webinars is er dan ook voldoende mogelijkheid gecreëerd om online te netwerken, te discussiëren en bij te praten. Hopelijk ook met u! Bent u er bij?

Maarten Bouwhuis: 9 december is het symposium Opstap naar weerbaarheid. Ik mag dagvoorzitter zijn. Ik zou zeggen kom er naartoe. Maar Angeline van Dijk van Agentschap Telecom waarom moeten mensen komen?

Angeline van Dijk: Mensen moeten komen omdat de digitale transitie en de energietransitie onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

We gaan het hebben over veiligheidsissues, kwetsbaarheden, risico's erin. Over slimme elektriciteitsnetwerken. Hoe manage je die? Maar ook over laadpalen. Hoe kun je ze hacken? Over zonnepanelen en zonne-energie. Kortom, heel veel te beleven en te bediscussiëren. 

Maarten Bouwhuis: Alle reden dus om je aan te melden voor het symposium Opstap naar weerbaarheid van Agentschap Telecom. 9 december. Meld je aan via de link. Dan zien wij jou daar online!

Opstap naar weerbaarheid, 9 december 10.00 uur