‘Van systeem naar ik’: podcast met Angeline van Dijk

De podcast ‘Van systeem naar ik’ is een serie persoonlijke gesprekken met topambtenaren, bestuurders en leidinggevenden in de publieke sector. In deel 7 is Angeline van Dijk, directeur-hoofdinspecteur van Agentschap Telecom, te gast. Angeline vertelt over actuele ontwikkelingen binnen en buiten Agentschap Telecom.

Angeline van Dijk, directeur hoofdinspecteur van Agentschap Telecom

Centraal daarin staan de snelheid en het belang van digitalisering. En hoe knellende systemen, beperkte bewegingsvrijheid en achterlopende wetten dat proces kunnen frustreren. Hoe houd je met alle kaders de mens voor ogen? Daarvoor zoekt Angeline de grenzen op, als dat in het belang is van het doel en de mensen voor wie ze dat doet.

Verder gaat het over ‘travelling light’, halfvolle glazen en de ‘professionaliteit van het gevoel’. En hoe die uiteindelijk aan onze maatschappelijke en individuele vooruitgang kunnen bijdragen.  

Beluister nu de podcast in de podcast bibliotheken op uw smartphone of op podcastluisteren.nl.