Symposium Opstap naar weerbaarheid

Voor het tweede jaar op rij organiseert Agentschap Telecom het symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’. Het symposium vindt plaats op donderdag 7 november in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg en staat geheel in het teken van continuïteit en digitale veiligheid. Hoe omarm je als organisatie innovatie en blijf je tegelijkertijd digitaal weerbaar?

Key notes, parallelsessies en discussie

Met Keynotesprekers als Paul Havinga van TNO en TU Delft en Henk van Raan van de Johan Cruijff ArenA en zes parallelsessies over innovatie, telecommunicatie en digitale weerbaarheid belooft het een interessante dag te worden! Het symposium wordt geopend door ICT-/telecommanager van het jaar Peter Rake van 5Groningen en eindigt met een paneldiscussie met Lotte de Bruijn, directeur Nldigital, Michel Verhagen, programmamanager Digital Trust Center en Angeline van Dijk, directeur-hoofdinspecteur van Agentschap Telecom.

Voor wie?

Het symposium richt zich op managers en specialisten die verantwoordelijk zijn voor:

  • bedrijfscontinuïteit of continuïteit van dienstverlening;
  • facilitaire dienstverlening, telecommunicatiediensten, informatiebeveiliging en automatisering.

Reserveer vandaag nog!

Nog geen plaats gereserveerd? Deelname is gratis, dus schrijf u vandaag nog in! Het symposium vindt plaats op donderdag 7 november. De locatie is conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.  Het programma start om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Meer informatie staat op onze website, onder het onderwerp Symposium Opstap naar weerbaarheid. Hier kunt u zich ook opgeven.

Save the date banner voor het symposoim opstap naar weerbaarheid van Agentschap Telecom