Agentschap Telecom lanceert film voor quickscan Uitval Telecom

Eind vorig jaar ontwikkelde Agentschap Telecom de de quickscan Uitval Telecom. Door het invullen van de quickscan weten organisaties welke risico’s ze  kunnen lopen en hoe goed ze zijn voorbereid op uitval.

Om de bekendheid van de quickscan te vergroten, maakte Agentschap Telecom een film. In de film zien we hoofdpersoon Mike, die overal aan heeft gedacht en overal op is voorbereid: noodstroom, de nieuwste virussoftware en beveiligingscamera’s. Maar of dat voldoende is…?

Met de film wil Agentschap Telecom bereiken dat organisaties de quickscan Uitval Telecom invullen en zo bewuster worden van hun kwetsbaarheden als telecom uitvalt. Met de inzichten uit de ingevulde quickscans wil Agentschap Telecom de verschillende branches beter adviseren.

Programma Telekwetsbaarheid

De film en de quickscan Uitval Telecom zijn ontwikkeld in het kader van het programma Telekwetsbaarheid van Agentschap Telecom. Dit programma wil de samenleving bewust maken van de afhankelijkheid van telecommunicatie en weerbaarder maken door handelingsperspectief te bieden.

Bekijk de film of ga naar de quickscan Uitval Telecom.